Rotterdam Marathon

Voor Like2Run (organisator van o.a. ABN AMRO Rotterdam Marathon en de CPC loop) werk ik sinds 2013 als consultant. Voor de professionalisering en het verder uitbouwen van de sponsorproposities rondom de verschillende lopen ondersteun ik de organisatie.

De laatste jaren zien we een enorme toename in de bedrijven-runs. Bedrijven laten hun personeel meelopen aan grote evenementen. Like2Run biedt bedrijven daaromheen allerlei faciliteiten aan. Zo kan er voorafgaand aan een evenement een trainingsprogramma worden afgenomen, maar er kunnen ook lezingen worden gegeven over materiaal en voeding. Zo kan iedereen goed voorbereid aan de start verschijnen en wordt de beleving van de medewerkers voor het loop evenement al maanden voorafgaand opgebouwd. Hierdoor is er ook meer tijd om als groep het evenement gezamenlijk te beleven.

Dit biedt extra kansen vooraf, maar ook tijdens en na het event. Eigen, gebrande hospitality-ruimtes voor deelnemers (omkleden, massage, douche etc), ruimtes voor het publiek, foto’s en films na afloop van de deelnemers en analyse van de prestaties van de deelnemers etc.