Cross the line

Via mijn bureau Cross the line adviseer en ondersteun ik al bijna tien jaar bedrijven, bij het opzetten en uitrollen van hun marketing communicatie strategie.

Ik kan aan de hand van een probleemstelling of case een goed strategisch marketing plan schrijven. Daarnaast ben ik in staat zo’n plan van de grond te tillen en te laten werken voor de organisatie.

Deze combinatie van strategie en operatie wordt door mijn opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Het zorgt ervoor dat er lange termijn plannen worden gemaakt, die vervolgens direct in de praktijk worden gebracht. Als “buitenstaander” kan ik eenvoudiger, binnen een organisatie, nieuwe paden inslaan en bestaande structuren doorbreken. Als een project eenmaal loopt, is het zaak om de werkzaamheden in te bedden in de staande organisatie, waardoor de continuïteit wordt gewaarborgd.

Ik heb veel ervaring in de FMCG waar ik zowel voor retailers als fabrikanten heb gewerkt.

Mijn opdrachten hebben altijd een link gehad met sport-sponsoring en non-spot marketing. Het gebruik van relevante content, verkregen uit, bijvoorbeeld een sponsorovereenkomst, is een krachtige manier om consumenten te raken en zo aan je merk. Dit geldt voor alle beschikbare communicatie platformen; de winkelvloer, online, een evenement of verpakking.
Door de overvloed aan media aanbod kan een merk door unieke content op een toegankelijke wijze voor de doelgroep te ontsluiten het verschil maken. Gedeelde ervaringen, mogelijk gemaakt door een merk, voor een specifieke doelgroep creëert een sterkere band en daarmee merkvoorkeur.

Ten slotte geloof ik sterk in de meerwaarde van samenwerking. Niet alleen binnen een sponsorovereenkomst, maar ook tussen retailer en merk, tussen merken onderling en met de mediapartners. Door op zoek te gaan naar gedeelde belangen en aanvullende mogelijkheden kan de samenwerking voor beide partijen nieuwe markten ontsluiten, andere doelgroepen aanspreken of nieuwe distributie mogelijkheden bieden.

Bent u benieuwd of mijn aanpak ook bij u werkt?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Cross the line

Bas van Oosten
Gijsbrecht van Walenborchstraat 64
3515 BV Utrecht
bas@crosstheline.nl

06 – 14 15 72 15